HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Op. Dr. Serkan Oral’ın tercihi BeSafe

05-10-2022 14:51
Op. Dr. Serkan Oral’ın tercihi BeSafe
Op. Dr. Serkan Oral’ın tercihi BeSafe, 
Neden BeSafe Oto koltuğu Seçmeliyim?
İskandinav güvenlik anlayışını kendine prensip edinmiş BeSafe, uluslararası standartların oldukça üstündeki oto koltukları ile çocukların güvenli bir şekilde seyahat etmesini amaçlıyor. 1963 senesinden beri kendini geliştiren ve çocukların güvenliğini kendine amaç edinmiş BeSafe, ISOfix sistemine sahip arka yönelimli çocuk oto koltuğu teknolojisi ile Avrupa Güvenlik Standardı’ndan  %50 daha başarılı. Bu sebeple de birçok anne ve baba BeSafe’i tercih ediyor.
BeSafe, 1963 senesinden beri, dünyanın en büyük oto koltuk üreticilerinden biri. Çocukların seyahatleri sırasında güvende olmasını sağlamak için ürettiği koltuklarını büyük bir özenle ve teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak hazırlıyor. En az bir anne kadar çocuğun güvende olmasına özen gösteren BeSafe, en yüksek güvenlik standartlarına ulaşmak için zorlu çarpışma testlerinden geçiyor.
Koltuklarında, basınç durumunda esneyebilen ve sert bir plastik yapıya sahip olan "polipropilen” kullanılıyor. Bununla beraber, yalnızca laboratuar ortamında gerçekleşen kaza simülasyonlarını kullanarak koltuk modellerini geliştirmekle kalmıyor,  aynı zamanda uluslararası sigorta şirketlerinin gerçek kaza raporları ve istatistiklerinin veri olarak analizlerini yaparak çocuk oto koltuklarını üretiyor.
Neden BeSafe koltuğu seçmeliyim?
BeSafe’in İskandinav güvenlik anlayışıyla üretilmesi bir yana; sahip olduğu iZi Up X3 ISOfix modeli, omuz kemer yönlendirme mekanizmasıyla koltuğun sırt ve omuz kısmıyla orantılı bir şekilde genişlemesini destekliyor. Özellikle de biraz daha büyük çocukların kendi başına emniyet kemerini doğru bir şekilde takmasına da yardımcı oluyor.
Kullanım ömrü boyunca garanti!
iZi Up ISOfix’de mevcut olan EPS/ EPP Köpük Sistemi de yolculuk sırasında karşılaşılabilecek darbe şiddetini absorbe ediyor. Bu sayede de ekstra koruma sağlıyor. Yan Darbe Rotasyonu (SIP)olası bir çarpma sırasında koltuğun 20 derecelik açıyla yana dönerek kalkan görevi görmesini sağlıyor. Bu sayede şiddet oranını azaltıyor.
Kullanılan nano teknoloji kumaşı sayesinde hava dolaşımı sağlayarak terlemeyi de azaltıyor. BeSafe iZi Up Fix,  2 aşamalı yatış pozisyonu sayesinde de çocukların rahat bir uykuya dalmalarına da yardımcı oluyor.
BeSafe Izi Modular Oto Koltuğunu Tercih Etme Sebebim,
BeSafe
1963 yılından beri İskandinav güvenlik anlayışıyla çalışan BeSafe, uluslararası standartların ötesindeki oto koltuklarıyla çocukların güvenliklerine ebeveynleri kadar özen gösteriyor.
BeSafe tarafından son teknoloji kullanılarak üretilen oto koltukları, en yüksek güvenlik standartlarına ulaşmak için zorlu çarpışma testlerinden geçerek üretilirken, koltuklarda basınca karşı esneyebilen ve sert bir plastik olan "polipropilen” kullanılmakta…  Öte yandan BeSafe, sadece laboratuvar ortamında gerçekleşen kaza simülasyonlarını kullanarak koltuk modellerini geliştirmekle kalmıyor aynı zamanda uluslararası sigorta şirketlerinin gerçek kaza raporları ve istatistiklerini veri olarak analizlerini yaparak çocuk oto koltuklarını üretiyor.
Ayrıca çocukların araç içerisinde daha fazla korunması gerekliliğiyle hareket eden BeSafe, sahip olduğu patentli teknolojisi sayesinde koltuklarında EPS/EPP köpük sistemi, geliştirilmiş yan darbe korumaları ve VRF sistemi kullanarak hayattaki en değerli varlıklarımızı uzman İskandinav güvenlik anlayışıyla seyahat etmelerine eşlik ediyor.
ISOfix sistemine sahip arka yönelimli çocuk oto koltuğu teknolojisinin 25 yılı aşkın süreden beri sahibi olan BeSafe’in bugüne kadar ürettiği koltuklar, ECE standartlarından %50 daha başarılı ve güvenli olduğu için tüm annelerin tercihi oluyor.
1992 yılından beri ISOfix sistemine sahip arka yönelimli çocuk oto koltuğu üretiminde dünya lideri olan BeSafe, son olarak Avrupa Birliği’nin boy esaslı yeni koltuk yasası UN r 129 i-size’ı esas alarak iZi Modular’ı tasarladı. ISOfix sistemine de uyumlu olan BeSafe iZi Modular; 1 adet koltuk bazası, 1 adet doğumdan 15 aya kadar (40-75 cm boy yüksekliği) ve 1 adet 61-105 cm boy yüksekliğindeki bebek ve çocukların kullanması için 3 farklı ürünün birleşiminden oluşarak sektöre yeni bir soluk getiriyor.
 
Yazılar için Op. Dr. Serkan Oral’a teşekkür ederiz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.